2011. december 23., péntek

Artdeco beauty box szemhéjpúder 3féle + AJÁNDÉK!!! - Jelenlegi ára: 6 490 Ft

Az Artdeco által kifejlesztett egyedülálló mozaik szisztéma lehetővé teszi a mágneses Beauty Boxba a saját ízlés szerinti szemhéjpúderek összeválogatását és az applikátorok esztétikus tárolását. Nincs más teendője, mint kiválasztani az Önnek legjobban tetsző színeket és miután elfogyott egy árnyalat, újra feltölteni a Beauty Boxot az évszaknak vagy hangulatának megfelelő színekkel! Közel 100 szemhéjpúder árnyalat közül válogathat, melyek prémium formulájuknak köszönhetően intenzív pigmenteket tartalmaznak és rendkívül tartósak.
3-féle színösszeállításban:
1) gyöngyház fehér, gyöngyház szürkésfekete és lilásrózsaszín árnyalatokat tartalmaz. Ideális füstös, illetve alkalmi smink elkészítéséhez.
2) csillámos bézs, csillámos kék, és csillámos zöld árnyalatokat tartalmaz. Ideális ünnepi smink elkészítéséhez.
3) 2 barna és bézs.  Ideális natúr smink elkészítéséhez, illetve a matt barna szemhéjpúderrel tökéletesen formázható és színezhető a szemöldök.
Profi tipp:
Az extra tartós és intenzív hatás eléréséhez használjon szemhéjpúderalapozót a szemhéjpúder felvitele előtt! Az alapozó szintén megtalálható a termékeim között!
Az ár egy szettre vonatkozik, mely tartalma 3x5g szemhéjpúder tartó boxban + AJÁNDÉK Artdeco fekete vízálló szemceruza!!!
Csak karácsonyig!!!
A szett bolti ára 10450 Ft lenne, így a megtakarítás most 40%!!!
Személyes átvétel Budapesten is megoldható!  
A postaköltség becsült, csomagolás után tudom pontosan megmondani az aktuális díjszabás szerint!



Jelenlegi ára: 6 490 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 16:29
. Artdeco beauty box szemhéjpúder 3féle + AJÁNDÉK!!! - Jelenlegi ára: 6 490 Ft